fbpx

Voksbehandling Odense – Hårfjerning med voks

Krops voksbehandlinger

Hvis det ønskede sted ikke er angivet på listen, spørg da for pris.

 
BehandlingPris (kr.)
Voksbehandling af bryn135,-
Voksbehandling af armhuler175,-
Voksbehandling af ryg og bryst595,-
Voksbehandling af ryg eller brystfra 325,-
Voksbehandling af mavefra 175,-
Voksbehandling af overarmfra 175,-
Voksbehandling af underarmfra 175,-
Voksbehandling af begge armefra 320,-
Voksbehandling af ørerfra 135,-
Voksbehandling af næsefra 130,-
Voksbehandling af overlæbe eller hage135,-
Voksbehandling af overlæbe og hage175,-
Voksbehandling af kinder/hals225,-
Voksbehandling af 1/2 ben fra knæ og ned295,-
Voksbehandling af 1/1 ben445,-
Voksbehandling af 1/1 ben inkl. bikini550,-
Voksbehandling af lår325,-
Voksbehandling af baglår195,-
Voksbehandling af lår + bikini400,-
Voksbehandling af lår + brazil/intim645,-
 

Intim voksbehandlinger

HVOR OFTE SKAL MAN KOMME FOR AT HOLDE SIN BRASILIANSKE VED LIGE ?

Hos Reflect Skincare anbefaler vi altid vores klienter at få lavet deres brasiliansk voksbehandling hver 4.-5. uge. Hårene vokser nemlig i forskellige faser, og får man lavet behandlingen hver 4.-5. uge, sørger man bedst muligt for at tage hårene i den rette fase og dermed få det bedste og mest varige resultat. Ved regelmæssig brasiliansk voksbehandling vil man også opleve en længerevarende hårvækstreduktion med tiden, og får du lavet din voksbehandling regelmæssigt vil du også opleve færre indgroede hår

 
Bikinilinje intim voksbehandling - 225 kr.

Bikinilinje er måske nok én af de mest kendte typer af voksning. Her fjernes hårene rundt om trussekanten, men vi går ikke indenfor trusserne. Der fjernes dermed ikke hår mellem baller eller ved skamlæberne.

Tanga + bikinilinje hårfjerning med voks - 255 kr.

Tanga er en udvidet bikinilinje. Ved denne intimhårfjerning vokses der omkring trussekanten og ca. 2 cm ind i begge sider og for oven.

Brazil intim voksbehandling - 495 kr.

Brazil er den velkendte brasilianske intim voksbehandling som alle taler om. Alt i bikinilinjen fjernes og der efterlades en lille stribe eller trekant foran til, alt efter dit ønske.

Brazil og armhuler voksbehandling/hårfjerning med voks - 600 kr.

Brazil, halv ben og armhuler voksbehandling/hårfjerning med voks - 850 kr.

Brazil, hele ben og armhuler voksbehandling/hårfjerning med voks - 950 kr.

Hårfjerning til mænd hos Reflect Skincare

Har du brug for en hårfjerning til mænd hos Reflect Skincare i Odense ?

For mænd kan uønsket hårvækst være til stor gene. Meget hårfjerning kan klares i hjemmet, men ved større områder, som f.eks. bryst og ryg, anbefaler vi, at du besøger vores hudplejeklinik i Odense. Hos Reflect Skincare har vi beskæftiget os professionelt med hudpleje og hårfjerning og vi ved derfor præcis hvilke metoder og produkter, der egner sig bedst til maskulin hårfjerning.

Der er flere forskellige metoder til at fjerne uønsket hårvækst hos mænd, men en af de mest effektive er voks. Voksbehandling af mænd er en hurtig og langtidsholdbar metode, der modsat barbering efterlader huden fin, glat og ugeneret. Fordelen ved denne behandling er desuden, at voksen fjerner hårene ved roden, så de nye hår er bløde og ikke stikker, når de endelig vokser ud igen.

Voksbehandling til mænd i Odense centrum på Fyn.

Inden hårfjerning med voks i vores hudplejeklinik i Odense er det vigtigt, at huden ikke er solskoldet, har eksem eller lider under andre overfølsomhedsreaktioner.

Efter endt behandling er huden ofte rød, hævet, øm og skal have ro, men dette er helt normalt. Det er en god ide at medbringe en ren T-shirt for at mindske risiko for infektion. Af samme årsag bør man samme dag behandlingen har fundet sted ikke:

Foretage varme- og svedfremkaldende aktiviteter, tage solbad eller solarium, bade.

Den første lille uge efter voksbehandlingen vaskes huden med en desinficerende sæbe. 3-4 dage efter voksbehandlingen er det altid en god ide at peele det voksede område. Det åbner op for hårene, og mindsker dermed mulig irritation. Lige så vigtigt er det at give huden fugt.

Huden bør peeles 1-2 gange i ugen mellem hver voksbehandling for at opnå det bedste resultat.

Efter gennemsnitlig 6 uger, er hårene lange nok til en gentagelse af behandlingen. Vi instruerer i hjemmepleje i forbindelse med behandling. Udover voksbehandling af store områder som f.eks. bryst, ben, mave, lænd, ryg, skuldre, arme og nakke tilbyder vi hos Reflect Skincare også hårfjerning i næsebor og øregange samt retning af bryn.

Bestil tid til en hårfjerning med voks online eller ring på 70 404 111.

Vil du høre mere om hårfjerning til mænd med voks, eller vil du bestille til en behandling i vores hudplejeklinik i Brandts Passage 5 i Odense, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 404 111.

Vi glæder os til at vise dig, at hårfjerning også er for rigtige mænd !
 

Voksbehandlinger hos Reflect Skincare

Reflect Skincare er specialuddannet i de professionelle voksbehandlinger, som også indbefatter beskyttende klargøring af huden før voksbehandling samt plejende efter hårfjerning af huden efter voks. På denne måde er du sikret det bedst tænkelige og det mest holdbare resultat og ikke mindst den bedste pleje af huden efter din voksbehandling.

For at opnå det bedste resultat af en voksbehandling er det vigtigt, at man ikke skraber mellem voksbehandlingerne, idet man så ødelægger rytmen af udgroningen. Du bør vokses hver 4. til 5. uge - hår fri i 14 dage, hvorefter hårene langsomt begynder at vokse ud igen.

Forberedelse inden hårfjernings behandlinger:

Brug gerne en blid skrub dagen inden din voksbehandling.

Tag gerne lidt løse bukser på og nogle bomulds trusser.

Brug gerne en blid skrub dagen inden din voksbehandling - man fjerner de døde hudceller og huden bliver blød og nemmere at vokse.

3-4 dage efter voksbehandlingen er det altid en god ide at peele det voksede område. Det åbner op for hårene, og mindsker dermed mulig irritation. Lige så vigtigt er det at give huden fugt.

voksbehandling Brandts Passage

De første 24 timer efter voksbehandlingen skal du:

  • Undgå røde knopper ved at undgå motion eller generelt svede i ca. 24 timer efter behandlingen, grundet hårsækkene er åbne og dermed mere udsatte.
  • Undgå varmt brusebad
  • Undgå solbadning
  • Undgå peeling og creme
Online booking