70 404 111

Gode råd om hjemmepleje

Den bedste måde til at undgå ældning og/eller rynker længst muligt er, at du i en så tidlig alder som muligt begynder at tage sig godt af din hud. Din kvalificeret kosmetolog kan foretage en korrekt analyse af din hud. Ofte er der ikke tale om bare én hudtilstand som f.eks. tør, fedtet, sensitiv eller dehydreret hud. For eksempel kan huden have en lokal følsomhed, som kræver lokal behandling, ligesom der kræves speciel pleje til øjenområderne og måske en differentieret behandling til en fedtet T-zone. Din Medex kosmetolog er specialiseret i at analysere huden og kan derfor give den rette, individuelle produktvejledning. Her er tre nemme trin til en ansigtsbehandling, du selv kan lave derhjemme. De følgende trin tager kun ganske lidt tid og er nemme at udføre.
TRIN 1: RENS DIN HUD
Uanset om du bruger makeup eller ej, så skal dagens støv og skidt fjernes. Tag dig tid til at massere dit renseprodukt godt ind i huden, så du får opløst snavset. Bruger du makeup, så rens evt. to gange, så du først får fjernet makeuppen, og i anden omgang får renset huden ordentligt. Vask forsigtigt efter med en blød vaskeklud, det sætter gang i blodcirkulationen i huden og giver en helt blid eksfoliering.
TRIN 2: BLID PEELING
Næste skridt i renseprocessen er en blid enzympeeling, som ikke indeholder korn, men blidt opløser de døde hudceller ved at arbejde med enzymer i hudens overflade. En peeling med korn kan nemt skade/ridse huden, hvis kornene er for store, eller din hud er sensitiv. Anbefaler Bio soft – enzympeeling fra Medex.
TRIN 3: FUGT HUDEN
Husk altid at fugte din hud, når du har renset den. På den måde undgår du unødige tørhedslinjer og får et smukt og mere jævnt grundlag til din makeup. Se på din hud, og mærk efter, hvad den har brug for. Når vejret er koldere, kan den godt have brug for et ekstra fugtboost i form af serum under din almindelige creme. Husk altid at fugte din hud, når du har renset den. På den måde undgår du unødige tørhedslinjer og får et smukt og mere jævnt grundlag til din makeup. Se på din hud, og mærk efter, hvad den har brug for. Når vejret er koldere, kan den godt have brug for et ekstra fugtboost i form af serum under din almindelige creme.