70 404 111

Massage

test 2

Nyd en afslappende massage i vores skønhedsklinik i Odense, hvor vi fokuserer på at give dig den bedste behandling og service.

Vi er stolte af at tilbyde massage med vores skønne MEDEX-produkter, med naturlige ingredienser af høj kvalitet, der giver bede mental og fysisk velvære. 

Har du spørgsmål til vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. 

Forkæl dig selv i dag og book din tid hos kosmetolog – Reflect Skincare i Odense. 

 • Japansk Lifting 75min. 795,- eller 45min. 495,-

  En behandling med Japansk Lifting langt mere end blot en almindelig ansigtsmassage. Det er primært ansigtets muskler, som viser tegn på ældning, ikke selve huden. Anspændte muskler under huden kan resultere i slap hud. Er du interesseret i et naturligt ansigtsløft, hvor man kan se resultater med det samme, så skal du vælge japansk Llifting ! Japansk Lifting ansigtsbehandling giver dit ansigt en mere frisk glød og et ungdommeligt look. Japansk Lifting er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder. Denne skønne Japansk Lifting behandling mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde, helt uden kniv eller botox. Samtidig vil du også opnå en helt fantastisk følelse af ro i hele kroppen. Allerede efter første Japansk Lifting behandling vil du opleve at huden får en mere frisk glød og ofte kan en enkelt Japansk Lifting behandling have rigtig god virkning. Ved et intensivt forløb med flere Japansk Lifting behandlinger over kort tid, kan vi gå ind at arbejde med at reducere rynker, linjer og forbedre hudens struktur. Vi lover dig, når du først har prøvet Japansk Lifting får du temmelig sikkert lyst til at gøre det igen ! Under Japansk Lifting behandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til din hudtilstand.

 • Luksus Relax kropsmassage 650,-

  Forkælelse fra top til tå ! En skræddersyet massage, der lindrer anspændthed og mentalt stress. Vi starter denne Luksus Ralax kropsmassage med forfriskende fodbad XENYMPHUS MAGNESIUM BATH SALT for at få kroppen til at slappe af. Luksus Relax kropsmassage afhjælper: spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, lymfecirkulationen og forbedrer elasticiteten i huden. Massagebalsam vælges efter din hudtype. ( 60 min.)

 • Relax kropsmassage 475

  Forkælelse fra top til tå ! En skræddersyet massage, der lindrer anspændthed og mentalt stress. Luksus Relax kropsmassage afhjælper: spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, lymfecirkulationen og forbedrer elasticiteten i huden. Massagebalsam vælges efter din hudtype. ( 45 min. )

Tilkøb i forbindelse med en anden behandling

 • Benmassage kr. 200,-

  Afhjælper spændte muskler, øger blodgennemstrømningen, lymfecirkulationen.

 • Hovedbundsmassage kr. 200,-

  Øger hudens spændstighed, spændingshovedpine afhjælpes og modvirker stress og relaterede gener.