fbpx

Ansigtsbehandlinger og dybderens i Odense

 

Hudanalyse
kr. 145,-
Få en personlig og indgående hudanalyse samt professionel rådgivning om hjemmepleje.

Reflect Luksusbehandling »1/2 dag i himmelen«
kr. 1.795,- Populær og forkælende behandling for både krop og sjæl. Relax Medex ansigtsbehandling med dekolleté, korrektion af bryn, rygmassage og håndpleje. Under behandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til hudens tilstand. (ca. 3 timer)


Ansigtsbehandling for 2 personer
kr. 895,- Hvad kan være bedre end at blive forkælet og samtidig få lov til at nyde det med en, du holder af.  Skøn ansigtsbehandling på briksen ved siden af hinanden. Medex ansigtsbehandling består af: hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder (hudorme, milier), afsluttende maske og cremepleje samt individuel rådgivning om hjemmepleje. (ca.1,5 time)


Mini Medex ansigtsbehandling
kr. 395,- Hudanalyse, afrensning, peeling, maske og cremepleje. Under behandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til din hudtilstand.(ca. 45 min.)


Reflect Classisk ansigtsbehandling
kr. 495,- Hudanalyse, afrensning, peeling, let massage, maske og cremepleje inkl. ampul. Under ansigtsbehandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til din hudtilstand. (ca. 60 min.)


Reflect dybderens ansigtsbehandling
kr. 545,- Afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder (hudorme, milier), massage, maske, ampul eller serum samt cremepleje for ansigt og øjenområder. Under ansigtsbehandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til din hudtilstand, individuel rådgivning om hjemmepleje, produktvejledning. (ca. 75 min.)


Teenage ansigtsbehandling (indtil 18 år)
kr. 445,- Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder (hudorme), afsluttende maske og cremepleje samt individuel rådgivning om hjemmepleje. Under ansigtsbehandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til din hudtilstand. (ca.1 time)


Medex Purus Acne Metoden PLUS, inkl. konsultation
kr. 545,- Kur á 6 ansigtsbehandlinger... kr. 2.725,-
Anbefales for klienter med acne, medtaget og uren hud. Medex specielle dybdevirkende behandlingsmetode mod acne, ar, grove porer og dårlig blodcirkulation. Inkl. vejledning og behandlingsplan. (ca. 75 min.)


AHA Medex ansigtsbehandling (Frugtsyre)
kr. 665,- Intensiv ansigtsbehandling der formindsker rynker, ar, pigmentering og acne. Forbedrer fugtbalancen og modarbejder hudens ældningsprocesser. (ca. 75 min.)


AHA inkl. Detox behandling - Medex ansigtsbehandling
kr. 745,- Få din hud i balance igen og få et smukt og sundt udseende med Medex AHA inkl. Detox Treatment, der arbejder på celleniveau. Hvis du har en hud der er rødmosset, har røde pletter, bumser (acne) eller bleg hud har du nogle af de tegn, der tyder på at din hud ikke fungerer optimalt, og der trænger til at blive renset ud. (ca. 90 min.)


AHA (frugtsyre) ansigtsbehandling inkl. Herbs Repair Therapy
kr. 695,- AHA frugtsyre kombineret med kraftfulde medicinske urter for et ekstra aktivt og forstærket resultat af din AHA (frugtsyre) ansigtsbehandling (ca. 75 min.)
Til AHA (frugtsyre) kurbehandling anbefales 6 ansigtsbehandlinger. Ved køb af 6 ansigtsbehandlinger, betales kun for 5.


Medex Anti-rynkebehandling
kr. 695,- Luksus Medex ansigtsbehandling til den modne hud der trænger til en genopbyggende og opstrammende behandling. Hudanalyse, afrens, peeling, fjernelse af urenheder (hudorme), maske efter hudtype, ampul eller serum, hals-og ansigtsmassage, afsluttende specialmaske, korrektion af bryn samt rådgivning om pleje. (ca. 75 min.)


Rygbehandling (dybderens)
kr. 520,- Dybderens af ryg (acnebehandling)

Derfor får du bumser på ryggen:

Acne og bumser på ryggen, er i princippet ikke anderledes end bumser i ansigtet. Årsagen til at man får bumser er at kroppen producerer for meget hudfedt. En kombination af talg, acne bakterier og en tendens til at hårfolliklerne lukker til med døde hudceller, som tilstopper porerne i huden. Hvilket resulterer i betændelse og bumser. Selvom bumser opstår af samme årsager alle steder på kroppen, forekommer de oftest i ansigtet og på ryggen.

Vi behandler ryggen med:

Medex professionelle hudplejeserie, som regulerer fugt/fedt balancen, resultatet bliver en hud som er mere modstandsdygtig og producere mindre fedt og derved minimerer risikoen for at acnen udvikler sig.

Diamantpeeling/hudslibning exfolierer huden og giver en glat ren og blød hud. Resultatet bliver en hud som er mere modstandsdygtig og producere mindre hudfedt og derved minimerer risikoen for bumser.

Vi anbefaler til hjemmebehandling:

Antibakteriel renseprodukt til hjemmebrug anbefales at bruge hver dag, gerne to gange om dagen, det vil minimere de røde og ømme bumser. A-vitamin creme. Højt indehold af A vitamin korrigerer fedtproduktionen og virker normaliserende på huden.

Vi vejleder og hjælper dig med at finde den behandling, som passer til dit behov.

Oxygenbehandling
(ca. 90 min.)

kr. 1.000,-

Oxygenbehandling er meget mere end bare en ansigtsbehandling. Oxygenbehandling er en ansigtsbehandligen hvor vi har fokus på at rense huden grundigt, dybderense og tilføre huden masser af fugt ved hjælp af serums fyldt med antioxidanter, peptider og hyaloronsyren.

Oxygen ansigtsbehandlingen er velegnet til alle hudtyper.

Oxygen er en ansigtsbehandlingen der øjeblikkelig skaber en sund glød, og giver dig en smuk og klar hud, uden irritation.

Anti-age Oxygenbehandling uden indsprøjtning eller operation

Oxygenbehandling er et godt alternativ til fx Botox og Restylane, hvor behandlingen kræver indsprøjtninger.

Ved hjælp af oxygen (ilt) ”blæser” gode serummer med hyaluronsyre, vitaminer og antioxidanter ind i de dybereliggende lag i huden. Ingen kanyler, ingen knive, kun en behagelig skøn behandling og et flot resultat.

Oxygenbehandling giver huden et boost

Den originale MEDEX oxygenbehandling er udviklet, så den giver et boost til huden.

Behandlingen giver ikke kun fugt til huden midlertidigt. Molekylerne og indholdsstofferne i det originale MEDEX serum er udviklet, så de kan lageres i din hud, og giver dermed din hud den volumen tilbage, som den har mistet med årene.

Sådan får du det optimale resultat

Det optimale resultat med MEDEX Oxygenbehandling opnår du ved at foretage et kurforløb på 6 behandlinger - med et interval på 7 dages mellemrum.

Efterfølgende, og for at vedligeholde den opnåede foryngelse af huden, anbefaler vi en behandling ca. hver 4-8 uge alt efter det individuelle behov, og efter det din kosmetolog vurderer, vil give det bedste resultat.

Kombinationsbehandlinger

Den individuelle tilpassede hudpleje er en del af vores varemærke. Vi kombinerer ofte Oxygenbehandling med Ansigtsbehandling eller Diamantslibning, så du får det bedst mulige resultat.

Behandlingerne supplerer og understøtter hinanden, og slutresultatet er en flot og sund hud.

Vi har altid Intro-tilbud på 1x Oxygen + 1x Diamantslibning.

ansigtsbehandling Brandts Passage, ansigtsbehandling odense, ansigtsbehandling , urenheder, hudorme ansigtsbehandling, dybderens ansigtsbehandling, ansigtsbehandling odense, ansigtsbehandling fyn, ansigtsbehandling odense centrum,oxygenbehandling

 

Online booking