Specialbehandlinger

Luksus specialbehandlinger

Fragile/Softly (til følsom hud)
kr. 595,-
Specialbehandling til eksemagtig hud, overfølsomhed og ekstrem tørhed. Fragile/Softly indeholder 0% parfume. Til huden der intet andet tåler. (ca.1,5 time)

Quintenstein anti-stressbehandling
kr. 695,-
Mod hovedpine og stress samt regenerering og forbedring af ansigtshuden. Afrensning, peeling, fjernelse af urenheder, essentielle olier, afslappende ansigtsmassage, spe-cialmaske efter hudtype, korrektion af bryn, hudanalyse og vejledning. (ca. 1,5 time)

AHA Lift (anti-age)
kr. 795,-
Den ultimative luksuriøse foryngelseskur til ansigtet. Består af frugtsyrebehandling efterfulgt af den regenererende og opstrammende Membraneux-maske, (ca. 1,5 time)

Masque Membraneux (collagen E maske)
kr. 695,-
En behandling, som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet trænger ind og beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Behandlingen anbefales også til dekolleté. En behandling af højeste kvalitet. (ca. 1,5 time)

Toscana Thermo Masque (vitaliserende)
kr. 695,-
En behandling, hvor man blandt andet bruger en speciel varm mineralmaske, der øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital og fast. Anbefales til den ’trætte’ og modne hudtype. (ca.1,5 time)

Venezia Mask - ”Relax Quintenstein Aromatic”
kr. 695,-
Venezia Modelling Mask er elastisk og bøjelig og modelleres på ansigtet. Masken har en vidunderlig kølende effekt, der opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linjer og skaber en fin og frisk overflade. Velegnet for selv den mest følsomme hud. (ca. 1,5 time)

Purus Acne Metoden PLUS inkl. konsultation
kr. 695,-
Hudanalyse, afrensning, peeling, fjernelse af små urenheder, afsluttende maske og cremepleje samt individuel rådgivning om hjemmepleje (ca.1 time)

Josephine van Steinborg - ”Caviar Treatment”
kr. 895,-
»Eksklusiv og luksuriøs anti-age«
Specialudviklede masker og cremer til behandling og pleje af den aldrende udtrykslinjer og tør/moden hud. Serien indeholder blandt andet udtræk af ægte caviar og er uden tilsætning af parabener. Giver effektiv næ-ring, reparerer og genskaber en smidig hud. (ca. 1,5 time)

Josephine van Steinborg med Golden Spoon
kr. 1.095,-
Til denne luksuriøse anti-age serie er der udviklet et helt specielt, nyt redskab “Golden Spoons”, som tilføjer helt nye muligheder for et intensivt og markant optimeret behandlingsresultat. Med “Golden Spoons” lærer du, hvordan du kan arbejde de aktive stoffer endnu længere ind i huden og intensivere effekten. (ca. 1,5 time)

Special anti-age behandlinger

Hyaluronbehandling
kr. 795,-
Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende binde-vævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetiske indgreb. (ca. 1,5 time)

Medex Serum Repair Therapy
kr. 1.095,-
En ultimativ anti-age behandling hvor der arbejdes med urten Herb og Medex’ 5 unikke biomedicinske serums i kombination eller alene. Der afsluttes med den varmende Toscana mineralmaske eller Venezia Mask. (ca. 1,5 - 2 timer)

Masque Lumière Lysterapi behandling
Den unikke og prisnominerede lysterapimaske har hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke, målrettede effekt. Der kan tilbydes behandling af både rynker/alderstegn, hyperpigmentering, ar/arvæv eller acne (selv svær acne). Allerede efter en enkelt behandling, vil du opleve virkelig markante resultater.
Komplet behandling inkl. før- og efterpleje (1 time og 15 min): kr. 795,-
Mini behandling (30 min), intropris: kr. 395,-
Kurforløb med 4 store og 6 små behandlinger inkl. individuelt behandlingsforløb: kr. 5.000,-

Detox behandling
kr. 995,-
Få din hud i balance igen og få et smukt og sundt udseende med Medex Detox Treatment, der arbejder på celleniveau incl. lysterapi. (ca. 1,5 time)

Vitamin C behandling
kr. 895,-
4 x stabiliseret Vitamin C 30% fra Medex har mange aktive egenskaber og kan anvendes til en lang række behandlingsformål. Bl.a. anti-age, behandling af rødme, rosacea og hyperpigmentering. Incl. lysterapi. (ca. 1,5 time)

Kosmetisk mesoterapi behandling
kr. 2.495,-
Kur á 5 behandlinger: kr. 9.975,-
Med Kosmetisk Mesoterapi injicere de aktive virkestoffer direkte under hudbarrieren. Det endelige behandlingsresultat afhænger af antallet af Meso-behandlinger - og ikke mindst, at de aktive ingredienser har den højest tænkelige koncentration/ effekt. (ca. 1,5 time)

Eyelift, læbe og dekolleté behandlinger

Specialbehandlinger m/ opstrammende anti-wrinkle effekt mod rynker
(anbefales kur á 6 behandlinger)

 
BehandlingPris (kr.)
Eyeliftbehandling165,-
Dekolletébehandling235,-
Dekolleté m/ Toscana Mask345,-
Dekolleté m/ AHA frugtsyre345,-
Læbebehandling165,-
Eyelift- og læbebehandling280,-

 

Tillæg i behandlingerne

 

Eyelift... kr. 75,-
Kan tillægges til alle ansigtsbehandlinger

Dekolleté, hals og skulder... kr. 135,-
Kan tillægges alle ansigtsbehandlinger

M/ AHA frugtsyre, AHA Lift, Membraneaux, Venezia, eller Toscana Mask... kr. 235,-
Kan tillægges alle ansigtsbehandlinger

 
Online booking