fbpx

Specialbehandlinger

Luksus specielle ansigtsbehandlinger

Medex Fragile/Softly (til følsom hud)

kr. 595,-
Special Medex ansigtsbehandling til eksemagtig hud, overfølsomhed og ekstrem tørhed. Fragile/Softly er en vidunderlig, specielfremstillet hud- plejeserie, som er meget nænsom for den sarte og hyper følsomme hud. Serien er udviklet og fremstillet med stor opmærksomhed og udelukkende brug af de pureste og fifineste ingredienser. Perfekt til den sarte hud, der reagerer på alt - til huden der intet andet tåler. Medex Fragile/Softly indeholder 0 % parfume og 0 % parabener og ligeledes 0 % UV-filter, da også UV-filter kan forårsage allergiske reaktioner. Blandt ingredienserne i Fragile/Softly findes blødgørende olier samt Vitamin E, der anses for værende det vigtigste vitamin til forebyggelse af hudens ældning.

Serien er samtidig et fantastisk alternativ til de forbrugere, som foretrækker en mere naturlig og organisk linie og er ligeledes den foretrukne blandt mange mænd, som enten ikke kan tåle eller bryder sig om parfumerede produkter, men i stedet foretrækker det helt rene og naturlige, eller hvis du er gravid, eller gerne vil være det, eller hvis du er nybagt mor og måske endda ammer - vil vi helt sikkert anbefale at bestille Fragile/Softly Medex ansigtsbehandling.

Ansigtsbehandling består af: Afrensning, peeling, fjernelse af urenheder (hudorme), afslappende ansigtsmassage, serum, specialmaske efter hudtype, cremepleje med Medex Fragile/Softly, øjenpleje kur-ampul, hudanalyse og rådgivning om hjemmepleje. (ca.1,5 time)

Medex Quintenstein anti-stress ansigtsbehandling

kr. 695,-
»Mod hovedpine og stress«. Til den modne, sarte og underernærede hud. Rig på vitaminer og æteriske olier, som beroliger centralnervesystemet. hovedpine og stress samt regenerering og forbedring af ansigtshuden. Hudanalyse, afrensning, peeling, dybderens - fjernelse af urenheder (hudorme), ampul med essentielle olier efter hudtype, speciel afslapningsmassage, specialmaske og øjenmaske. Afsluttes med serum, dag- og øjencreme efter din hudtype og produktvejledning. (ca. 1,5 time)

Medex Masque Membraneux (collagen E maske)

kr. 795,-
Ansigtsbehandling, som skaber elasticitet og fasthed. Vi arbejder med vitamin E, som blandt andet trænger ind og beskytter ansigtshuden mod skadelige UV-stråler. Behandlingen anbefales også til dekolleté. En ansigtsbehandling af højeste kvalitet. Hudanalyse og vejledning om hjemmepleje. (ca. 1,5 time)

Toscana Thermo Masque (vitaliserende)

kr. 795,-
Medex ansigtsbehandling, hvor man blandt andet bruger en speciel varm mineralmaske, der øger blodcirkulationen og derfor skaber liv i ansigtet, så huden efterlades vital og fast. Anbefales til den ’trætte’ og modne hudtype. En effektiv ansigtsbehandling ! Hudanalyse og vejledning om hjemmepleje. (ca.1,5 time)

Venezia Mask - ”Relax Quintenstein Aromatic” Medex ansigtsbehandling

kr. 795,-
Medex "Relax Quintenstein Aromatic" - Ansigtsbehandling m/ æteriske olier og Venezia Modelling Mask. Medex Venezia Modelling Mask er en unik elastisk maske, som i flydende form modelleres over ansigtet. Under masken påføres aktive ingredienser fra udvalgte ampuller, serums og æteriske olier, som herved trænger dybt og effektivt ind i huden.

Æteriske olier er velkendte for deres skønhedsfremmende effekt. Aromaterapi forfiner vores lugtesans, og både sind og krop påvirkes af planternes gavnlige virkning. Medex specialserie Quintenstein - bygger på aromaterapiens principper fra naturens egen ”beautybox”.

Venezia Mask har en vidunderlig kølende effekt, og behandlingen opstrammer ansigtets konturer, udglatter fine linjer og skaber en frisk overflade. En behandling der efterlader huden sund og styrket og desuden giver et behageligt og afslappet velvære. Ansigtsbehandling er velegnet til selv den mest følsomme hud. Ansigtsbehandlingen afsluttes med cremepleje efter hudtype. (ca. 1,5 time)

Ansigtsbehandling består af: afrens og peeling med Medex Quintenstein produkter, ampul med essentielle olier og serum, skøn ansigtsmassage, specialmaske med Medex venezia modelling mask, cremepleje med Medex Quintenstein tilpasset din hudtilstand, øjenpleje med Avostem Eye Mask og kur-ampul, hudanalyse og rådgivning om hjemmepleje. (ca. 1,5 time)

CS de la Mer - ”Caviar Treatment” Medex ansigtsbehandling

kr. 895,-
Medex er blevet beriget med en ny og eksklusiv hudplejeserie, der hjælper din hud til at blive den absolut bedste udgave af sig selv! Her får du en luksuriøs og meget plejende, hudforyngende hudplejeserie, med nogle af de mest eftertragtede ingredienser. Guld, kaviar, dybhavsalger, hyaluronsyre og platin er nogle af dem, og tilsammen har de en uvurderlig effekt, for en smuk hud. Nogle af naturens mest magtfulde virkestoffer, når det kommer til hudpleje, kommer netop fra havet. CS De La Mer er beriget med både forskellige typer dybhavsalger, samt stør kaviar som indeholder gode aminosyre, der hjælper huden til at genoprette kollagen og elastin i huden. Eksklusiv og luksuriøs anti-age ansigtsbehandling ! (ca. 1,5 time)

Josephine van Steinborg med Golden Spoon - Luksus Medex ansigtsbehandling

kr. 1.095,-
Til denne luksuriøse anti-age serie er der udviklet et helt specielt, nyt redskab “Golden Spoons”, som tilføjer helt nye muligheder for et intensivt og markant optimeret behandlingsresultat. Med “Golden Spoons” lærer du, hvordan du kan arbejde de aktive stoffer endnu længere ind i huden og intensivere effekten. (ca. 1,5 time)

Japansk Lifting

75 min. kr. 795,-
45 min. kr. 495,-

En ansigtsbehandling med Japansk Lifting er langt mere end blot en almindelig ansigtsbehandling. Det er primært ansigtets muskler, som viser tegn på ældning, ikke selve huden. Anspændte muskler under huden kan resultere i slap hud. Japansk Lifting behandling giver dit ansigt en mere frisk glød og et ungdommeligt look. Japansk Lifting er en unik behandlingsform for både mænd og kvinder. Denne skønne ansigtsbehandling mindsker rynker, løfter, glatter og afspænder dit ansigt på en helt unik måde, helt uden kniv eller botox. Samtidig vil du også opnå en helt fantastisk følelse af ro i hele kroppen. Allerede efter første Japansk Lifting behandling vil du opleve at huden får en mere frisk glød og ofte kan en enkelt Japansk Lifting behandling have rigtig god virkning. Ved et intensivt forløb med flere Japansk Lifting behandlinger over kort tid, kan vi gå ind at arbejde med at reducere rynker, linjer og forbedre hudens struktur. Vi lover dig, når du først har prøvet Japansk Lifting behandling får du helt sikkert lyst til at gøre det igen. Under Japansk Lifting behandlingen anvender vi vores skønne Medex produkter som passer til din hudtilstand. Japansk Lifting behandling afsluttes med at tilføre huden Himalayasaltsten som rulles på med saltstenskugler. Maske, serum og creme efter din hudtype.

Japans Lifting behandling foregår i stilhed til dejlig afslappende musik.

OBS: Hvis du er gravid må du ikke få Japansk lifting behandling – du må gerne behandles hvis du ammer. Er du i behandling med kemoterapi eller stråler, skal der gå mindst 3 uger fra sidste behandling før du må få Japansk lifting behandling.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Vi kan gøre meget for din hud !

Luksus special ansigtsbehandlinger

Medex MicroNeedles Skinroller

1x ansigtsbehandling kr. 2500,- (ca. 90 min. første gang, grundet konsultation)
5x ansigtsbehandlinger kr. 5500,- (ca. 60 min. pr. ansigtsbehandling)

Medex MicroNeedles Skinroller er udelukkende til professionel anvendelse og dermed din garanti for optimal sikkerhed. Medex MicroNeedles Skinroller er et lille unikt redskab, der rulles over ansigtet med 540 meget små nåle i en længde af 0,2 mm til 1 mm. Ved at rulle hen over huden med Medex MicroNeedles Skinroller bliver der skabt hundredevis af små huller. Dette indebærer at de aktive ingredienser kan trænge dybere ind i huden. Som følge heraf skabes en øget produktion af collagen og elastin, som giver mere fasthed til huden og gør huden glat og spændstig igen. Aktive ingredienser: Hyaluronsyre, Meso poly-vitamins, Glycolic Acid, DMAE & Caffeine. Medex MicroNeedles Skinroller giver specielt gode resultater: sørger for hudens fugtbalance, stimulerer bindevævet til at producere fibroplaste, forhindrer at huden bliver sart & tynd, bringer antioxidanter til huden, stimulerer mikro-blodcirkulation i huden, regenererer hudens væv, forhindrer frie radikaler, øger cellernes levetid, hjælper mod alderspletter, opstrammer huden, reducerer rynkernes dybde samt åbenstående porer, giver huden en sund kulør. Vitamin Infusion. Behandlingsplan Medex MicroNeedles Skinroller for ansigt: Ansigtsbehandlingen foregår som en kur à 5 behandlinger - 1 behandling hver 7-10 dag.

"Hyaluronbehandling" Medex ansigtsbehandling

kr. 795,-
Et akut boost til ansigt og dekolleté. En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron og Caviar ampul, Actiprotin samt opstrammende binde-vævsmassage med Medex Vital Renew. Et intensivt re sultat med fornyet vitalitet og fugt til huden. Denne behandling er også velegnet til før- og efterbehandling i forbindelse med kosmetisk kirurgiske indgreb.(ca. 1,5 time)

Medex Serum Repair Therapy

kr. 1.095,-
En ultimativ anti-age behandling hvor der arbejdes med urten Herb og Medex’ 5 unikke biomedicinske serums i kombination eller alene. Der afsluttes med den varmende Toscana mineralmaske eller Venezia Mask. (ca. 1,5 - 2 timer)

Diamant Hudslibning

kr. 720, - (90 min.) med MEDEX AHA 10% frugtsyre

kr. 645,- (75 min.) Diamant Hudslibning ansigtsbehandling
kr. 375,- (45 min.) Diamant Hudslibning ansigtsbehandling

Diamant Hudslibning er den nye generation af hudslibning. Allerede efter en ansigtsbehandling vil diamant hudslibning gøre underværker for din hud, som bliver glattere, blødere, får mere energi og glød. Huden slibes skånsomt og blidt med fine diamanter. De fleste hudproblemer kan nemt og smertefrit afhjælpes med Diamant Hudslibning. Diamant Hudslibning ansigtsbehandling giver specielt gode resultater ved følgende hudtilstande: akne og ar, fedtet hud, tør hud, Rosacea og Psoriasis, pigmentforandringer og solskader, træt og livløs hud, aldersbetinget forandringer. Med Medex produkter - huden bliver behandlet præcis ud fra de behov du har, også selv om der er tale om flere samtidige hudproblemer. Vi anbefaler et kurforløb på 6 ansigtsbehandlinger for at opnå det optimale resultat og opfølgningsbehandlinger efter behov. Kurforløb: Få 6 ansigtsbehandlinger, betal kun for 5 ansigtsbehandlinger.

Masque Lumière Lysterapi ansigtsbehandling

Komplet behandling (75 min.) kr. 795,-
Mini ansigtsbehandling (30 min.), intropris: kr. 395,-
Kurforløb med 4 store ansigtsbehandlinger og 6 små ansigtsbehandlinger inkl. individuelt ansigts behandlingsforløb: kr. 5.000,-

Den unikke og prisnominerede lysterapimaske har hele 3 lysfrekvenser med hver sin specifikke, målrettede effekt. Der kan tilbydes behandling af både rynker/alderstegn, hyperpigmentering, ar/arvæv eller acne (selv svær acne). Allerede efter en enkelt ansigtsbehandling, vil du opleve virkelig markante resultater.

Medex Detox ansigtsbehandling

kr. 995,-
Få din hud i balance igen og få et smukt og sundt udseende med Medex Detox Treatment, der arbejder på celleniveau incl. lysterapi.

Hvis du har en hud der er rødmosset, har røde pletter, karsprængninger, bumser (acne) eller bleg hud har du nogle af de tegn, der tyder på at din hud ikke fungerer optimalt, og der trænger til at blive renset ud. Affaldsstofferne kan komme fra mange kilder så det er ikke ubetinget muligt at sige, hvad der er årsagen til den nuværende tilstand, kun at de er til stede of forårsager mere eller mindre skade. Medex Detox Treatment indeholder alle de trin, der er nødvendige for at huden igen bliver renset og vil vise sundhedstegn i form af ny glød og vitaliseret udseende.

Først forberedes behandlingen gennem Hydrophillic Oil, som er blødgørende olie til afrensning af fugtfattig og moden hud. Også ved ekstrem tør hud anbefales Hydrophilic Oil i stedet for en rensemælk, idet yderligere udtørring af huden derved undgås. Herefter en Anti-Oxidant prepare foam samt en urtepeeling (MEDEX herbs) med en mild frugtsyre peeling maske. Herefter anvendes Masque Lumiére hvor virkningen yderligere bliver forstærket gennem MEDEX lysforstærkende serum. Lyset der anvendes er det grønne lys, som er virksom indenfor heling samt formndsker fine linjer og små rynker samt ar.

Når dette er overstået får du endnu en maske - Mask Defetiscor Essential, der har en udpræget detox effekt, efterfult af Serum Repair Therapy med C/E & Q10 samt B5 vitamin. Herefter renses der på celle niveau med vital Recvoer K og en Venezia modelling mask. Til sidst en plejende cremebehandling med det formål at stimulere genopbygningen huden.

Resultat: En total renset hud, frisk glød med en sundt udseende. (ca. 90 min.)

Vitamin C Medex ansigtsbehandling

kr. 895,-
4 x stabiliseret Vitamin C 30% fra Medex har mange aktive egenskaber og kan anvendes til en lang række behandlingsformål. Dette uovertrufne ”reparations-vitamin”, med en koncentration på hele 30 %, gør det muligt at opnå disse nye, uovertrufne resultater ved bl.a. anti-age, hudforbedring, collagenvævet, behandling af rødme, behandling af rosacea, hyperpigmentering. De mange aktive egenskaber fra det stabiliserede 4 x C - vitamin 30 % kan anvendes i et bredt omfang til de fleste - for ikke at sige alle - hudtyper og hudproblemer.

De kan anvendes mod hyperpigmentering og følsom hud og hvor den tillige virker som anti-age. 4x Vitamin C er løsningen til en lang række hudproblemer, men er også et godt supplement til øvrige behandlinger og den daglige hudpleje. Anti-aging processen stimuleres, idet de antioxidanter der skabes med UV-A/B beskyttende effekt forhindrer, at der opstår unødig ældning af huden. En kraftfuld gennemtrængningsevne sørger for at nå de dybtliggende hudlag, huden stimuleres til ny collagendannelse med samtidig forebyggelse effekt mod degenerering af vævet.

Dette produkt kan også anvendes som “whitening”-ingrediens, da det påvirke at de gamle, pigmenterede hudceller vil blive afstødt og i stedet blive erstattet af en ny, fin, pletfri hud.

Resultaterne fra denne behandling er noget af det bedste man kan forestille sig. (ca. 90 min.)

Kosmetisk mesoterapi ansigtsbehandling

kr. 2.495,-
Kur á 5 behandlinger: kr. 9.975,-
Medex Kosmetisk Mesoterapi, reducerer rynker og furer og giver på kort tid huden et markant fastere udseende. De virksomme ingrediensstoffer er udelukkende baseret på naturlige ingredienser, som hyarulonsyre og polyvitaminer. Hudens egne celler og kollagen aktiveres til regenerering via mikroinjektioner der bliver injiceret direkte på områder hvor der er behov. Stofferne bliver liggende i lang tid og derved er effekten synlig og markant. (ca. 90 min.)

Eyelift, læbe og dekolleté behandlinger

Specialbehandlinger m/ opstrammende anti-wrinkle effekt mod rynker
(anbefales kur á 6 behandlinger)

 
BehandlingPris (kr.)
Eyeliftbehandling165,-
Dekolletébehandling235,-
Dekolleté m/ Toscana Mask345,-
Dekolleté m/ AHA frugtsyre345,-
Læbebehandling165,-
Eyelift- og læbebehandling280,-

 

Tillæg i behandlingerne

 

Eyelift... kr. 75,-
Kan tillægges til alle ansigtsbehandlinger

Dekolleté, hals og skulder... kr. 135,-
Kan tillægges alle ansigtsbehandlinger

M/ AHA frugtsyre, AHA Lift, Membraneaux, Venezia, eller Toscana Mask... kr. 235,-
Kan tillægges alle ansigtsbehandlinger

 
Online booking