fbpx

Bryn og vipper

 

Bryn og Vipper

Farvning af vipper og bryn understøtter helheden i ansigtet. Brynet formes, så det passer den enkelte. Reflect Skincares farve er både mild og meget holdbar.

 
 
BehandlingPris (kr.)
Korrektion af bryn m/ voks og pincet150,-
Farvning af bryn inkl. korrektion245,-
Farvning af bryn150,-
Farvning af vipper og bryn275,-
Farvning af bryn i forbindelse med anden behandling125,-
Farvning af vipper og bryn/ret i forbindelse med anden behandling 175,-
Farvning af vipper i forbindelse med anden behandling125,-
Farvning af vipper150,-
Farvning af vipper og bryn inkl. korrektion af bryn295,-
 

Eyelash Extensions – smukke, lange vipper helt uden mascara og vippebukker, og de holder i ugevis!

Single Eyelash Extensions nyt sæt kr. 995,-

(ved køb af 6 behandlinger, betales kun for 5)

Drømmer du om lange vipper, der syner af mere, helt uden mascara og vippebukker - Lad os indfri drømmen med Single Eyelash Extensions hos Reflect Skincare i Odense. Vi skaber et helt igennem naturligt resultat, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.

Eyelash Extensions opfyldning 40 min.
kr. 395,-.

Eyelash Extensions opfyldning 70 min.
kr. 570,-.

Eyelash Extensions opfyldning 90 min.
kr. 700,-.

Aftagning af Single Eylash Extensions
kr. 200,-.

Hvordan plejer man vipperne efter eyelash extension?

I de første 12 timer, efter du har fået påsat kunstige vipper, skal du undgå vand og damp. Når makeuppen skal fjernes, skal du generelt undgå at gnide eller hive i vipperne, og hold dig fra at bruge vatrondeller. Ligeledes må du aldrig bruge makeupfjerner med olie i, da det kan påvirke limens bindingsevne. 

Hvordan holder man vipperne pæne i længst tid?

Vask vipperne med en makeupbørste og lash cleanser en gange om dagen. Derudover skal du undgå olier og olieholdige produkter, såsom makeup og cremer, omkring dine øjne – og hold fingrene fra vipperne, så du ikke kommer til at ugle dem.

Hvor længe holder vipperne?

Holdbarheden på single lashes er seks til otte uger, men de skal opfyldes hver anden til tredje uge, da de falder af med dine egne vipper. Du har nok ikke lagt mærke til det, men faktisk taber du tre til fem vippehår helt naturligt hver eneste dag – og derfor skal de fyldes op. Får du faste opfyldninger hver anden til tredje uge, kan du have vipperne på hele tiden.

Må man bruge mascara og vippebukker?

Det er ikke nødvendigt, fordi du med eyelash extensions får vipper, der syner af meget mere. Du skal holde dig fra mascara og makeup med olier i, ligesom du heller ikke må bruge en vippebukker sammen med dine eyelash extensions.

Skal man have taget sine eyelash extensions af?

Vi tilbyder at tage dem af for dig, hvis du ikke har tålmodighed til, at de kunstige vipper falder naturligt af. Du kan godt lade dem sidde, men det vil se lidt skørt ud, når mange af de kunstige vipper er faldet af.

VIGTIGT!

Du må ikke have make-up eller creme på i øjneområdet den dag du skal have lavet Eyelash Extensions.

 

Permanent vippebuk (Lash Lift)

kr. 495,- (med farve)

Permanent vippebuk (lash lift) er for dig, der ønsker at få det fulde ud, af dine egne øjenvipper og få dem til at se længere, smukkere og mere voluminøse ud – på en naturlig måde. Ved perlament vippebuk løftes og bukkes øjenvipperne skånsomt og giver flot naturligt look, med holdbarhed fra 6-8 uger.

Undgå mascara!
Ved en kombination af permanent vippebuk (lash lift ) og farvning af vipper, kan du helt undlade mascaraen. Du vil hele tiden have et naturligt smukt look.

VIGTIGT!
Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer.

Her får du flotte, Bryn og Vipper, lange øjnevipper, flotte øjne, lange vipper, smukke vipper, med eyelash extensions, vippepunkt, ved den bedste kosmetolog og skønhedsklinik i Odense. Her får du flotte, Bryn og Vipper, lange øjnevipper, lash lift, lash lift, øjne, lange vipper, smukke vipper, eyelash extensions, vippebuk, lash lift, lash lift, lash lift, lash lift, lash lift odense, lash lift i odense, kosmetolog og skønhedsklinik i Odense.
Online booking