70 404 111

Bryn og vipper

20-1024x565

Farvning af vipper og bryn understøtter helheden i ansigtet. Brynet formes, så det passer den enkelte. Reflect Skincares farve er både mild og meget holdbar.

Bryn og vipper

I forbindelse med anden behandling

 • Farvning af bryn 125,-
 • Farvning af vipper og bryn/ret 275,-
 • Farvning af vipper 125,-

Bryn og vipper

I forbindelse med anden behandling

 • Farvning af bryn 125,-
 • Farvning af vipper og bryn/ret 275,-
 • Farvning af vipper 125,-

Lash Lift

Single Eyelash Extensions – smukke, lange vipper helt uden mascara og vippebukker, og de holder i ugevis!

Drømmer du om lange vipper, der syner af mere, helt uden mascara og vippebukker – Lad os indfri drømmen med Single Eyelash Extensions hos Reflect Skincare i Odense. Vi skaber et helt igennem naturligt resultat, hvor vipperne passer til dit ansigt, som en fin forlængelse af dine egne vipper. Flot og praktisk til både hverdag og fest.

 • Single Eyelash Extensions nyt sæt 995,-

  (ved køb af 6 behandlinger, betales kun for 5)

 • Eyelash Extensions opfyldning 70 min. 570,-
 • Eyelash Extensions opfyldning 90 min. 700,-
 • Aftagning af Single Eylash Extensions 200,-

Volume Eyelash Extensions –Til dig, som ønsker mere synlige og fyldigere vipper

 • Volume Eyelash Extensions nyt sæt 1.295,-
 • Volume Extensions opfyldning 70 min. 725,-
 • Aftagning af Volume Eylash Extensions 200,-

Har du få eller næsten usynlige vipper, skal du vælge Volume Eyelash extensions. Volume Eyelash Extensions kan fylde mellemrum, give fylde og dybde til dine øjne. Snak med vores vippeteknikker om hvad dine forventninger er og få inspiration og idéer fra vores vippeteknikker. Du kan med ro smide din mascara ud efter din Volume Eyelash Extension behandling – den får du ikke længere brug for. Volume Eyelash Extensions vælges oftest til store arrangementer, bryllupper, studenterfester, store fester i det hele taget, da de får dine øjne og dit look til at overstråle alt.

Hvordan plejer man vipperne efter eyelash extension?
I de første 12 timer, efter du har fået påsat kunstige vipper, skal du undgå vand og damp. Når makeuppen skal fjernes, skal du generelt undgå at gnide eller hive i vipperne, og hold dig fra at bruge vatrondeller. Ligeledes må du aldrig bruge makeupfjerner med olie i, da det kan påvirke limens bindingsevne.

Hvordan holder man vipperne pæne i længst tid?
Vask vipperne med en makeupbørste og lash cleanser en gange om dagen. Derudover skal du undgå olier og olieholdige produkter, såsom makeup og cremer, omkring dine øjne – og hold fingrene fra vipperne, så du ikke kommer til at ugle dem.

Hvor længe holder vipperne?
Holdbarheden på single lashes er seks til otte uger, men de skal opfyldes hver anden til tredje uge, da de falder af med dine egne vipper. Du har nok ikke lagt mærke til det, men faktisk taber du tre til fem vippehår helt naturligt hver eneste dag – og derfor skal de fyldes op. Får du faste opfyldninger hver anden til tredje uge, kan du have vipperne på hele tiden. Må man bruge mascara og vippebukker? Det er ikke nødvendigt, fordi du med eyelash extensions får vipper, der syner af meget mere. Du skal holde dig fra mascara og makeup med olier i, ligesom du heller ikke må bruge en vippebukker sammen med dine eyelash extensions.


Skal man have taget sine eyelash extensions af?
Vi tilbyder at tage dem af for dig, hvis du ikke har tålmodighed til, at de kunstige vipper falder naturligt af. Du kan godt lade dem sidde, men det vil se lidt skørt ud, når mange af de kunstige vipper er faldet af. VIGTIGT! Du må ikke have make-up eller creme på i øjneområdet den dag du skal have lavet Eyelash Extensions.